Wednesday, 18 March 2015

Rijsttafel (blog on purpose in Dutch) - Inleiding

Het afgelopen weekend heb ik een rijsttafel gemaakt voor 12 personen, heel veel werk want je bent wel 2 dagen aan het voorbereiden/koken, maar met hulp van echtgenoot is het een groot succes geworden. Twee dingen heb ik geleerd......niet alleen de helft van de ingrediënten kopen maar ook de helft van het aantal schotels maken.
Wat ook handig is, is om alvast alle schalen en dekschalen neer te zetten, er een briefje in doen welk gerecht je er in wilt hebben.
Kokkie Blanda

De gerechten waren:

Saté ajam met saté saus
Springrolls met een rode saus
Rendang
Babi ketjap
Indonesische gehaktballetjes
Koe Loe Youk
Foe Yong Hai
Sambal Telor
Sajoer boontjes
Roedjak Manis
Atjar
Kroepoek
Rijst
Noodles



Van niet alle gerechten komt een recept, maar van de lekkerste wel.



No comments:

Post a Comment